Honeywell Voyager 1200g

Oceni izdelek
(0 votes)

Honeywell Voyager 1200g je naslednik najbolje prodajanih laserskih čitalnikov na svetu (Voyager MS9520/40), ki nam zagotavlja visoko stopnjo uspešnosti zajema podatkov ob vsakem skeniranju praktično vseh linearnih črtnih kod (tudi GS1 DataBar), vključno poškodovanih in slabše natisnjenih/izpisanih.

Opis izdelka

Čitalnik ima vgrajen posodobljen sistem za samodejno zaznavanje artiklov, ki pripomore k hitrejšem in lažjemu pretoku blaga iz trgovine. Kako? S približanjem artikla (črtne kode) čitalniškemu oknu, se čitalnik samodejno zažene in prične čitati (prožiti laserski žarek). Takšnemu načinu skeniranja rečemo »prezentacijski«, saj je Voyager 1200g fiksno postavljen na stojalu, artikle pa ročno prinašamo pred njegovo čitalno okno. Za trgovce, lekarne, poštne urade, bencinske črpalke, kioske, knjižnice idr. predstavlja visoka zmogljivost čitanja pomembno prednost, saj poveča zadovoljstvo kupcev, ker v vrstah čakajo manj.

Vgrajena funkcija CodeGate pomeni uporabo nekakšnih vrat, preko katerih se podatek o črtni kodi prenese na računalnik. Ta vrata omogočajo, da dejansko prečitamo le tiste črtne kode, ki jih potrdimo s pritiskom na tipko za "odpiranje" teh vrat. Čitalnik lahko sprogramiramo tudi tako, da so vrata stalno odprta (takrat je funkcija CodeGate izklopljena).

Na voljo sta različici črne ali sive barve ter USB, RS232 ali KBW (priklop vzporedno s tipkovnico) komunikacijo. Stopnja zaščite ustreza standardu IP 42 (voda, prah) in s testi dokazano kljubuje vsaj 30 padcem z višine metra in pol.