O nas

Lokacija

Pegaz, d. o. o.

Matična številka: 5488974000
Davčna številka: SI 94131694

location pin

Efenkova cesta 61
3320 Velenje
Slovenija

 

Predstavitev podjetja

Pegaz, d. o. o., je podjetje, ki deluje kot sistemski integrator s svojimi rešitvami na področju računalniških sistemov in omrežij že od 1991 leta. Poslujemo v lastnih prostorih na Efenkovi 61 v Velenju. Dobrodošli v naši sredini.

V podjetju je zaposlenih 6 strokovnjakov z različnih področij računalništva, informatike in elektronike, ki se med sabo odlično prepletajo in dopolnjujejo.

Osnovna dejavnost podjetja je:

  • projektiranje,
  • implementiranje in
  • vzdrževanje računalniških žičnih in brezžičnih telekomunikacijskih sistemov.

Prav tako prodajamo:

  • računalniške sisteme,
  • strežnike,
  • grafične postaje,
  • prenosnike,
  • tiskalnike,
  • komunikacijsko opremo in
  • preostalo opremo s področja računalništva.

Ker nismo le prodajalci računalniške opreme, našim naročnikom svetujemo glede izbire najustreznejših komponent. Vso opremo  namestimo in celoten sistem vzdržujemo ter servisiramo, kar pomeni, da je vsa oprema integrirana v sistem podjetja. 

Naš cilj je  strankam pomagati in svetovati pri izbiranju optimalne računalniške opreme, pravzaprav poizkušamo biti podaljšek njihovega informacijskega sistema, ki bo omogočal kakovostne in agilne rešitve v koraku z nenehnim tehnološkim napredkom v IKT-panogi.

Naše stranke so predvsem pravne osebe, manjša in srednja podjetja, servise pa opravljamo tudi v nekaj večjih podjetjih. Naše stranke so tudi fizične osebe, ki potrebujejo nasvet pri  nakupu in poznejšem vzdrževanju opreme, čedalje več pa je tudi luksuznih strank, ki želijo storitev na ključ.

Da lahko ves čas sledimo trendom in spremembam, ki so na področju informatike zelo hitri, veliko vlagamo v izobraževanje zaposlenih, sodelujemo pa tudi z zunanjimi partnerji, ki dopolnjujejo našo ponudbo.

V več kot 30 letih poslovanja od 1991 leta smo zelo ponosni na korektne poslovne odnose s svojimi naročniki, s katerimi večinoma poslujemo na podlagi pogodbenih razmerij.
Smo ekipa, ki zna vedno poiskati pravo rešitev in vam prav svetovati. Upoštevamo vaše potrebe in zmožnosti ter hitro in kakovostno implementiramo rešitev v vaše podjetje.
Vaš čas, vaša varnost in vaša učinkovitost so naša zaveza iskanju in izvajanju rešitev za vas.

Ekipa podjetja Pegaz

 

Vizija in poslanstvo

Vizija

Naša vizija je ostati prilagodljivo podjetje hitre odzivnosti in stalne pripravljenosti na zahteve današnjega trga. Temelj naših rešitev so vlaganje v znanje zaposlenih in tehnologijo, varovanje in spoštovanje okoljevarstvenih načel, in tudi izobraževanje in socialna varnost zaposlenih. Našim odjemalcem  želimo pomeniti »podaljšek« njihovega informacijskega oddelka, ki bo prinašal kakovostne in hitre rešitve v koraku z najsodobnejšimi svetovnimi trendi na področju IKT-rešitev in izdelkov. Strategija razvoja zaposlenih in njihovega nenehnega izpopolnjevanja se bo kazala v  rastočem naboru novih rešitev, izboljšanju storitev podpore in še hitrejše odzivnosti. Storitve, ki temeljijo na kakovosti in varnosti, so naša temeljna točka, ki jo želimo nadgrajevati z novimi storitvami in najsodobnejšimi izdelki.

Poslanstvo

Podjetje Pegaz, d. o. o., je hitro odzivno podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju informacijsko-komunikacijske tehnologije, postavljanju zahtevnih računalniških omrežij, njihovega vzdrževanja in nadgradnje z novo opremo ali rešitvami virtualizacije. S spodbujanjem osebnega razvoja zaposlenih z dodatnim strokovnim izobraževanjem na različnih področjih ohranjamo stik s sodobnimi rešitvami in ohranjamo svojo prizadevnost. Novo znanje je razlog za nove ponudbe Pegazovih rešitev in povečevanje konkurenčne prednosti podjetja na trgu. Sedanjim naročnikom ponujamo nove rešitve in dodatne prihranke, novim strankam pa hitro in kakovostno pomoč pri prvi vzpostavitvi optimalnega računalniškega sistema s pravo opremo in podporno rešitvijo.

 

Vrednote

Vrednote podjetja Pegaz so naš temelj, ki se je v vseh teh letih izkazal kot močan zaveznik. Vsakodnevno  zadovoljstvo in zagon nam vsekakor dajeta naša drža in način dela, ki smo ga razvili na temelju postavljenih  vrednot. Prav te vse, kar naredimo, smiselno in vrednostno zaokrožijo v celoto, ki ji že več kot 30 let z veseljem rečemo – naš vsakdanjik.

P – profesionalizem … če ga imaš, se najde prostor tudi za kakšno šalo ali dve, nasmeh in sproščeno izvajanje dela.
E – etika – vemo, kdo smo, in vemo, da želimo delati po moralni presoji odgovornega podjetja, ki stoji za svojo preglednostjo ter vztraja do izpopolnitve vseh zadanih obveznosti tudi, ko bi bilo lažje drugače.
G – globalno – za vas preverjamo svetovne trende s področja tehnologije in jih preizkušeno ter varno vnašamo v vaše podjetje.
A – avtomatizacija vaših delovnih procesov s Pegazovimi rešitvami vnaša v vaša podjetja izjemne  prihranke in hitro prilagajanje zahtevam vaših naročnikov.
Z – zaupanje … je zadnji, a najžlahtnejši temelj našega odnosa do vsakega poslovnega partnerja. Temelj, brez katerega ne želimo poslovati in nikoli ne bomo.

 

Zaposleni

Podjetje Pegaz je ekipa različnih strokovnjakov s področja računalništva, informatike in elektronike. Vedno iščemo dinamične in samoiniciativne posameznike, ki bi želeli postati del naših rešitev.

Trenutno nimamo nobenega razpisanega delovnega mesta, vendar smo vedno veseli vaše ponudbe za sodelovanje!

Če menite, da bi vaše znanje in sposobnosti spodbudno in komplementarno dopolnili našo ekipo in naše storitve, če ste dinamični, samoiniciativni in želite delati v stabilnem podjetju, kot je Pegaz, nam pošljite svoje podatke s kratko predstavitvijo na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Odgovorili vam bomo, kakor hitro bo mogoče.